︎PODCAST   |   ︎ NEWSLETTER

︎PODCAST   |   ︎ NEWSLETTER

Povrat proizvoda i novca [eng]


Naša politika povrata proizvoda iznosi 30 dana, što znači da imate 30 dana nakon primitka predmeta da zatražite povrat.

Da biste ispunjavali uvjete za povrat, vaš predmet mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili. Također vam je potreban račun ili dokaz o kupnji.

Da biste započeli povrat, možete nas kontaktirati na giovanni@extinguishedcountries.com. Ako se vaš zahtjev za povrat prihvati, poslat ćemo vam naljepnicu za povrat, kao i upute kako i gdje poslati vaš paket. Predmeti poslani natrag bez prethodnog zahtjeva za povratom neće biti prihvaćeni.

Uvijek nas možete kontaktirati za sva pitanja o povratu na giovanni@extinguishedcountries.com.

Štete i drugi problemi
Molimo vas da pregledate svoju narudžbu po primitku i odmah nas kontaktirate ako je predmet neispravan, oštećen ili ako ste primili pogrešan predmet, kako bismo mogli procijeniti problem i ispraviti ga.

Zamjene
Najbrži način da dobijete ono što želite je da vratite predmet koji imate, a nakon što se povrat prihvati, obavite zasebnu kupnju novog predmeta.

Povrat novca
Nakon što primimo i pregledamo vaš vraćeni predmet, obavijestit ćemo vas je li povrat novca odobren ili ne. Ako bude odobren, povrat sredstava će se automatski izvršiti na izvorni način plaćanja koji ste koristili za kupnju. Imajte na umu da vašoj banci ili izdavatelju kreditne kartice može trebati neko vrijeme da obradi i knjiži povrat sredstava.

Paper Boat Stories d.o.o. 
Ozaljska ulica 112 – Zagreb
10000 Croatia

OIB 52470513648

Follow us:    ︎    ︎    ︎    ︎